Kokkolan Rengashuoltoliike

AVOIN TYÖPAIKKA: Haemme rengasasentajaa joukkoomme, jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai tule paikan päälle.

Rengasliikkeiden peruspalvelut saat meiltä nopeasti ja aikaa varaamatta.

 

Renkaiden asennus

Uusien tai vanhojen renkaiden asennukseen aikaa varaamatta. 

Renkaiden tasapainotus

Epätasapainoiset renkaat kuluvat epätasaiseesti ja aiheuttavat epämiellyttävää tärinää. Renkaat kannattaa tasapainottaa uusina ja aina korjauksen jälkeen.

Renkaiden korjaus

Rikkoutunut rengas kannattaa aina käyttää ammattilaisella, joka tarkastaa rikkoutuneen renkaan perusteellisesti. Varsinaisen paikkauksen lisäksi tarkastamme renkaan rakenteen ja asennamme sen vanteelle.

Renkaiden typpitäyttö

Täyttämällä renkaat paineilman sijasta typellä rengas pitää paineensa huomattavasti kauemmin. Painevaihteluiden vähenemisen johdosta polttoainetta kuluu vähemmän ja renkaat kuluvat tasaisemmin. Typpi vähentää myös renkaan ylikuumenemisesta johtuvia ongelmia.

Michelin renkaiden logo

Komoran renkaiden logo

BF Goodrichtin logo

Bridgestone renkaiden logo

Nokian renkaiden logo

Kumho Tiresin logo

Goodyearin logo

Hallissa olevan kuorma-auton renkaat olivat ensimmäiset, jota hallissa pinnoitettiin. Rengashuoltoliikkeen työmiehiä seisomassa uuden rengashallin edessä vuonna 1971.

”Leivän päälle tarvitaan särvintä” aprikoivat Stig ja Ulla Kotka, Kokkolan Rengashuoltoliikkeen perustajat syksyllä vuonna 1960. Yritteliäälle pohjanmaalle mahtui vielä yksi yritys, mutta omalle liikkeelle tarvittiin vielä toimiala. Nopeasti kasvavassa ja vaurastuvassa Kokkolassa oli paljon autopajoja ja jokunen rengasliikekin, mutta veri veti silti rengasalalle. Suvussa oli toimittu renkaiden parissa ennenkin; Ulla isä oli perustanut Kumikorjaamo Kokkolinnan 25 vuotta aiemmin.

Ensimmäinen liiketila löytyi läheltä, oman kerrostalon liiketiloista osoitteesta Meijerikatu 4. Renkaita korjattiin ja vaihdettiin samoissa tiloissa kymmenen vuotta. Parasta liiketoimintaa oli kuitenkin renkaiden pinnoitus. Siksi vuonna 1970 yritykseen hankittiin Jänismaan liiketilan ohella ensimmäinen kammiopinnoituskone, jolla voitiin pinnoittaa useita renkaita kerralla. Tämä oli aiempaan verrattuna suuri kehitysaskel, ja siitä lähtivät renkaat rullaamaan. Noiden päivien jälkeen onkin tapahtunut paljon, mutta samat periaatteet pitävät yhä kutinsa.

Kokkolan Rengashuoltoliikkeessä rengasalan asiantuntijat korjaavat, vaihtavat ja pinnoittavat renkaita jo kolmannessa polvessa.

Kokkolan Rengashuoltoliike huoltaa renkaasi.

Rengas-Kotkat on Jänismaalla toimiva rengasliike, joka palvelee kuljetusliikkeitä, teollisuuden toimijoita ja yksityisautoilijoita. Olemme Keski-Pohjanmaan vanhimpia yksityisiä rengasasennusliikkeitä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat henkilöautojen, kuorma-autojen, maatalouskoneiden ja teollisuuslaitteiden renkaiden ja vanteiden huolto, korjaus, vaihto ja myynti. Lisäksi toimialaamme kuuluu kuorma-autojen renkaiden pinnoittaminen.

Renkaat ja etenkin niiden sujuva huolto näyttelevät merkittävää roolia kuljetusyritysten ja teollisuuslaitosten sujuvassa päivittäisessä toiminnassa. Hyvän rengaskumppanin tunnistaakin siitä, että asiat sujuvat kuin itsekseen. Rengas-Kotkien palveluun luottaa merkittävä joukko pohjanmaalaisia yrityksiä lukuisilla teollisuudenaloilla.

Tule käymään, tai soita meille ja pyydä tarjouspyyntö, katsotaan kuinka voimme auttaa.

 Rengaspalvelut asiantuntemuksella!

Ab Kokkolan Rengashuoltoliike Oy

Ahertajantie 12
67800, Kokkola
Y-tunnus 9104625-7

Puh: 010 2355690 / 050 3666984 0400 364513
Avoinna arkisin 8.00-17.00